Despre noi

Promoexpert Srl a fost infintata in anul 2002 si este o afacere de familie, astazi regasindu-se printre princialii importatori si furnizori de piatra naturala din Romania. Convingerea noastra este ca piatra naturala va deveni unul din materialele cel mai des folosite in constructii diverse, anii de experienta in domeniu aratandu-ne ca oamenii nu isi doresc neaparat preturi foarte joase ci calitate. Oricum, noi ne straduim sa vi le oferim pe amandoua: calitate si preturi mici, fara costuri ascunse. La noi gasiti  produse din marmura, travertin, granit, calcar, gresie naturala, piatra poligonala, rustica, piatra fasonata, scapitata, piatra cubica cat si accesorii din piatra, adeziv, chit de rosturi etc.

Divizia noastra pentru amenajari gradini si spatii verzi va ofera foarte multe tipuri de pietre decorative, fantani din piatra, cismele, bolovani pentru iazuri.

NOU!!!Realizam trepte,glafuri,blaturi de bucatarie si baie si orice fel de produse din lastre de granit,calcar,onyx,travertin ,marmura!La cerere oferim si montaj!

Va oferim o gama completa de produse, cooperarea noastra cu companii din intreaga lume facand posibila acoperirea tuturor nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste piatra naturala.

In depozitul nostru gasiti diferite tipuri de piatra, finisaje, marimi la care se adauga accesorii intr-o gama variata!

Suntem specialistii dumneavoastra in piatra naturala, produsele noastre putand fi folosite in diverse lucrari atat pentru resedinte paticulare cat si pentru diverse lucrari publice.

La noul showroom ce se va deschide in curand sunteti asteptati cu cele mai frumoase lastre din granit, marmura, travertin, onyx etc, cat si cu servicii de montaj si prelucrare!

Contactati-ne:

+4 0788 008 022
+4 0758 033 355
promoexpert2002@yahoo.com