Home

Va oferim o gama completa de produse, cooperarea noastra cu companii din intreaga lume facand posibila acoperirea tuturor nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste piatra naturala. In depozitul nostru gasiti diferite tipuri de piatra, finisaje, marimi la care se adauga accesorii intr-o gama variata! Suntem specialistii dumneavoastra in piatra naturala, produsele noastre putand fi folosite in diverse lucrari atat pentru resedinte paticulare cat si pentru diverse lucrari publice.

LIVRARE IN 48 DE ORE

SC Promoexpert Srl livreaza marfa oriunde in tara si in Europa!Colaboram cu o companie de curierat care se angajeaza sa va aduca in siguranta comanda la adresa specificata de dumneavoastra.Livrarile sunt efectuate cu ajutorul vehiculelor de tonaj mare, incepand de la 1 tona.Comanda va fi livrata in maxim 48 de ore(zile lucratoare),de luni pana vineri.De asemenea puteti specifica o data de livrare preferata si vom face tot posibilul sa ne ajustam programului dumneavoastra.In Timisoara,livrarile se pot face cu masinile noastre sau va puteti ridica singuri marfa de la sediul nostru.SC Promoexpert Srl asigura transportul pentru clientii sai insa acest serviciu nu este unul gratuit, ci contra cost. Cotatiile de transport sunt oferite de catre consilierii nostri in functie de destinatie, cantitate, tonaj si specificatiile clientului.

COLABORARE CU ECHIPE DE MONTAJ

Sc Promoexpert Srl va pune la dispozitie mai multe optiuni in ceea ce priveste alegerea montatorilor.Impreuna vom gasi solutia cea mai buna,pentru ca produsele noastre sa fie puse cel mai bine in valoare de mesteri potriviti

DEBITARE LASTRE PENTRU BLATURI DE BUCATARIE,BAIE,TREPTE ETC.